Voor bedrijven

Neem Deel aan Tennis Career day delft!

De Tennis Career Day Delft (TCD Delft) is hét carrière-evenement voor de tennissende student en voor bedrijven op zoek naar technische studenten! Op 13 juni 2024 vindt de volgende TCD Delft plaats op Tennispark De Delftse Hout met presentaties van deelnemende bedrijven, tenniswedstrijden en een gezellige BBQ! 

Juni 2024

13

Exclusief

Vorm een team met maximaal 12 studenten, geselecteerd op uw voorkeur. Wij verbinden student en bedrijf aan de hand van een selectie op basis van CV en deelnemend bedrijf. Wij willen dit event graag exclusief en dynamisch houden en daarom nemen er maximaal vijf bedrijven deel.

Sportief

Breng de dag door op Tennispark De Delftse Hout waar uw bedrijf een tennis team vormt met de voor u geselecteerde studenten. Uw bedrijf komt op een sportieve, informele manier in contact met geïnteresseerde studenten.

Leer elkaar echt kennen!

Of dit nou op de tennisbaan, netwerkborrel of barbecue is, tijdens dit evenement is er meer dan genoeg tijd om goede gesprekken tussen bedrijf en student te voeren. Anders dan bij andere evenementen krijg je tijdens de Tennis Career Day Delft de kans om een band op te bouwen met de deelnemende studenten.

Volledig verzorgd

Wij ontzorgen uw medewerkers volledig. Zo regelen wij dat er de gehele dag genoeg te eten en te drinken is en stellen wij hen in de gelegenheid om op een informele en gezellige manier nieuwe relaties aan te knopen. We sluiten af met een heerlijke BBQ met drankjes.

Waarom TCD Delft?

De Tennis Career Day Delft is een van de weinige carrière evenementen die studenten en bedrijven weet te verbinden door middel van sport. De traditionele carrièrebeurzen zijn de afgelopen jaren minder populair geworden onder studenten. We moeten dus op zoek naar een andere manier om studenten kennis te laten maken met hun potentiële toekomstige werkgevers. In tijden waarin sport en gezondheid binnen het bedrijfsleven steeds belangrijker begint te worden biedt de combinatie met tennis een alternatief voor werkgevers om zich persoonlijk te presenteren. 

Wat bieden wij aan?

Kort gezegd bieden wij elk bedrijf een sfeervolle dag aan met intensief contact met circa 50 studenten van voornamelijk de TU Delft. Wij zorgen voor een grote voorselectie van carrièregerichte eind bachelor- of masterstudenten op basis van hun CV. Op deze manier matchen we studenten met bedrijven die voor hen geschikt zouden zijn. De bedrijven zullen eerst de kans krijgen om zich voor te stellen aan alle deelnemende studenten door middel van pitches. Studenten komen vervolgens samen in tennisteams met de werknemers van bedrijven waar zij aan gematcht zijn. Door de kleine teams en de gemoedelijke setting zorgen wij voor een informele sfeer tussen de studenten en bedrijven, zodat zij op een meer spontane en open manier de bedrijven leren kennen en vice versa.
De bedrijven krijgen voor het evenement de CV’s van alle studenten die bij hun in het team zitten en na afloop de CV’s van de andere studenten. Ook kunnen de bedrijven een stand opzetten van hun bedrijf om tijdens de borrel nog de andere studenten aan te spreken.
Alle deelnemende bedrijven worden vermeld bij de promotie van TCD Delft. Hieronder valt onder andere adverteren op social media, promotie tijdens tennis trainingen van de TU Delft en verspreiding van flyers onder studenten. 


Bekijk onze aftermovie voor een algemene sfeerimpressie!

Wilt u technisch talent ontmoeten en uw bedrijf exposure geven onder studenten van de TU Delft? Dat kan! U kunt de gehele dag deelnemen en aanwezig zijn met max 4 afgevaardigden van uw bedrijf. De werknemers van de bedrijven worden gedurende het evenement van alle gemakken voorzien, van de koffie tot de borrel en barbecue: alles zit hierbij inbegrepen. 

Interesse? Mail ons via info@tenniscareerdaydelft.nl of klik hieronder.