Over TCD Delft

Wat we doen

Dit jaar zal op 13 juni alweer de zesde editie van de Tennis Career Day Delft plaatsvinden. TCD Delft is hét carrière evenement voor alle tennissende master-en eind bachelor studenten van Delft. Op ons volledig Nederlandstalige evenement worden studenten gekoppeld aan gave bedrijven die op zoek zijn naar jou! 

Studenten worden bij bedrijven in teams ingedeeld en zullen elkaar gedurende deze sportieve, laagdrempelige en vooral gezellige dag goed leren kennen. Het belooft een geweldige dag te worden voor elke tennissende student die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship dus schrijf je snel in! 

Hoe ziet de dag eruit?

De bedrijven en studenten zullen worden verwelkomd met een kopje koffie. Wanneer iedereen binnen is zullen we beginnen met
(korte) pitches van de deelnemende bedrijven. Tijdens de pitches kunnen de werknemers zich aan de circa 50 studenten voorstellen. Hierna gaat men de baan op in de vorm van teams. Deze teams zijn ingedeeld op basis van voorkeur van zowel de studenten als bedrijven. De teams zullen tegen elkaar spelen in dubbelpartijen onder aanmoediging van hun teamgenoten. Tijdens de borrel zullen de studenten door middel van round tables de overige deelnemende bedrijven ook goed leren kennen. Op deze manier zal iedere student quality time hebben met elk deelnemend bedrijf. Hierna volgt een compleet verzorgde uitgebreide barbeque. Bekijk ook de aftermovie voor een algemene sfeerimpressie! 

Deelnemende bedrijven TCD Delft 2023

Ben jij gepassioneerd over hernieuwbare energie en wil je bijdragen aan een duurzamere wereld?

 

 

Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij BLIX werk en groei je als onafhankelijke consultant op het gebied van offshore, onshore en/of zonne-energie. In de afgelopen 13 jaar heeft ons team van gepassioneerde consultants een breed scala aan klanten ondersteund met honderden projecten in verschillende landen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Of jouw interesse nu ligt op het gebied van interim management, ontwikkelingsondersteuning, aanbesteding en contracteren, bouwmanagement of strategisch advies maakt voor ons niet uit. BLIX support zijn klanten namelijk tijdens alle verschillende projectfases. Genoeg mogelijkheden dus om jezelf veelzijdig te ontwikkelen in de renewable energy sector. Lijkt je dit wat, of ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Dan spreken we je graag op de Tennis Career Day!

 

Dit doen wij als Movares 

De wereld verandert. Wij veranderen mee. Wij gaan voor
data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen wij juist energie van. Ons doel? Iedere dag werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland!
 

We hebben een grote ambitie, en we komen er alleen als we het
samen doen. Zo leveren wij slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulair bouwen en klimaatadaptatie. Dit doen wij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders.
 

 

 Een carrière bij Movares 

Jij past bij ons als bedrijf als je nieuwe kansen ziet en
vernieuwend en innovatief wilt zijn. Dit doe je niet alleen, maar samen met je team en de opdrachtgever.
 

Bij Movares geef je zelf vorm aan je carrière. Je bent goed in wat
je doet en kijkt over je grenzen heen. Daar stemmen we je
carrièrepad
op af.
 Wanneer je bij ons start kom je in ons Jong Talent Programma. Dit biedt je de kans om twee jaar lang extra skills en competenties te leren. Zo zorgen we ervoor dat jij jezelf continu blijft ontwikkelen en dat je constant uitgedaagd wordt! 

We hechten er waarde aan dat je goed in je vel zit, en dat je
privé- en werkende leven in optimale balans zijn. Dus wil jij de dag beginnen met een rondje hardlopen omdat je daarna extra scherp bent? Doen!
  Als je bij ons start geven we je vertrouwen en krijg je na je

proeftijd direct een vast contract. Fijn, als je na je studie bijvoorbeeld een huis wilt kopen. Ook hebben we ruim voldoende vakantiedagen (36,5). Tijd genoeg dus om tussendoor op te laden! Verder hoef je niet van alles zelf aan te schaffen, want iedere medewerker krijgt een NS-businesscard, een laptop, een simkaart en een telefoonbijdrage. 

Essent is al meer dan 100 jaar de betrouwbare energieleverancier in Nederland. Wij helpen iedereen om de volgende stap te zetten in de energietransitie. Wij leveren elektriciteit en gas aan huishoudens en bedrijven. En we verduurzamen huizen en gebouwen met zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en geven deskundig energieadvies. Sinds 2 jaar zijn we ook actief in de aanleg en exploitatie van warmte & koude netten; in integrale energie-oplossingen met batterijen, smart charging, lokale opwek; en in de productie en levering van waterstof.

 

Voor deze laatste business activiteiten heeft Essent twee nieuwe afdelingen in het leven geroepen: Energy Infrastructure Solutions (EIS) en Waterstof (H2). EIS ontwerpt, bouwt en exploiteert duurzame energiesystemen. H2 draagt bij aan het ontwikkelen van de waterstof economie in Nederland door het leveren van waterstof en technologie, zoals elektrolysers en brandstofcellen. Beide bedrijven opereren in de kern van de energietransitie en groeien hard.

 

Daarom zoeken we nieuwe collega’s met een passie voor de energietransitie en met de ambitie om nieuwe energieoplossingen te ontwikkelen. De teams zijn divers, met een mix van jong en oud; ervaren en startend; een internationaal team; en verschillende disciplines zoals: business development, project-management, design en engineering; sales en contract-management. We werken intensief samen met ons moederbedrijf E.ON dat actief is in verschillende landen binnen Europa, en wisselen kennis uit over de meest innovatieve oplossingen. Omdat we onze ontwikkeling essentieel vinden, investeren we in onze collega’s zodat iedereen blijft groeien op persoonlijk en inhoudelijk vlak.

 

 

We vertellen je er graag meer over en zien er naar uit je te ontmoeten.

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Wij geloven in het vormen van de verbindingsbrug tussen studie en werk, zodat studenten zelfverzekerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaan. Met trainingen, webinars en cv-checks helpen we jou als student in iedere fase van de studie met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die er zijn ná je studie. Wij kennen de arbeidsmarkt en bieden de tools én begeleiding die jou helpen om de juiste keuze te kunnen maken. Wil je ook na je studie met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag? Dan is één van onze Talent Development Programmes wellicht iets voor jou! Wij staan voor je klaar als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt of gewoon, even aandacht.

Wat anderen ervan vinden

Ik vond het echt leuk dat je quality time had met de bedrijven die er waren.

Leuk om met een open houding met de aanwezige bedrijven te praten.

Een erg geslaagde dag! 

Waar?

Wij ontvangen je dit jaar weer graag op Tennispark De Delftse Hout. Nieuwe gravel banen, een professioneel horeca team en een groot sfeervol terras belooft een uitstekende tennis- en diner ervaring.