Over TCD Delft

Wat we doen

Dit jaar zal op 16 juni alweer de vijfde editie van de Tennis Career Day Delft plaatsvinden. TCD Delft is hét carrière evenement voor alle tennissende master-en eind bachelor studenten van Delft. Op ons event worden studenten gekoppeld aan gave bedrijven die op zoek zijn naar jou! 

Studenten worden bij bedrijven in teams ingedeeld en zullen elkaar gedurende deze sportieve, laagdrempelige en vooral gezellige dag goed leren kennen. Het belooft een geweldige dag te worden voor elke tennissende student die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship dus schrijf je snel in! 

Hoe ziet de dag eruit?

De bedrijven en studenten zullen worden verwelkomd met een kopje koffie. Wanneer iedereen binnen is zullen we beginnen met
(korte) pitches van de deelnemende bedrijven. Tijdens de pitches kunnen de werknemers zich aan de circa 50 studenten voorstellen. Hierna gaat men de baan op in de vorm van teams. Deze teams zijn ingedeeld op basis van voorkeur van zowel de studenten als bedrijven. De teams zullen tegen elkaar spelen in dubbelpartijen onder aanmoediging van hun teamgenoten. Tijdens de borrel zullen de studenten door middel van round tables de overige deelnemende bedrijven ook goed leren kennen. Op deze manier zal iedere student quality time hebben met elk deelnemend bedrijf. Hierna volgt een compleet verzorgde uitgebreide barbeque. Bekijk ook de aftermovie voor een algemene sfeerimpressie! 

Deelnemende bedrijven TCD Delft 2022

Als EY-consultant doe je meer dan alleen bedrijven adviseren. Je toont lef en inzicht om samen te werken met belangrijke beslissers . Je helpt hen bij het maken van betere keuzes. Daarnaast krijg je de kans om je onder te dompelen in organisaties: van lokale start-ups tot wereldwijde spelers. Je bekijkt elke invalshoek vanuit je expertise. Samen met mensen van verschillende achtergronden breng je elke opdracht tot een goed eind. Door bedrijven te ondersteunen en adviseren, bouw je vertrouwen op en draag je bij aan een ‘better working world.

 

Je carrière in Consulting weerspiegelt de diversiteit van EY op het gebied van opdrachten, expertises, multidisciplinaire teams en culturele achtergronden. De problemen die je oplost, veranderen regelmatig. Je bent gedreven om nieuwe kennis en ervaring op te doen. Zo bouw je een dynamische en boeiende carrière op, waarbij je in verschillende sectoren en regio’s werkt om organisaties verder te helpen.

Technologie is een integraal onderdeel aan het worden tijdens de advisering aan onze klanten. Technologie helpt hen te groeien en kostenefficiënter te zijn om zo de concurrentie voor te blijven. We begeleiden klanten in het maken van digitale keuzes en de transformatie hiervan. Om relevant te blijven voor onze klanten moeten we continu innoveren en zoeken we nieuwe talenten met kennis in Blockchain, Datascience, Cybersecurity en SAP. 

Innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten vragen om een klantgerichte, vooruitstrevende organisatie, Hilti dus.

Sinds Hilti is gesticht in 1941 in Liechtenstein, is het uitgegroeid van een kleine familieonderneming tot een belangrijke speler op de markt van professionele toeleveranciers voor de bouw. Met meer dan 21’500 werknemers en vestigingen in meer dan 120 landen is Hilti één van de grootste spelers ter wereld. Hilti wordt wereldwijd dan ook geroemd om de uitmuntende kwaliteit van haar producten.

Hilti staat bekend als dé leverancier van hoogwaardige producten en oplossingen. En kwaliteit wordt gewaardeerd. Vandaar dat we elke dag weer investeren in het perfectioneren van onze producten.

Bij KLM ligt er een wereld van kansen aan je voeten. Of je nu aan boord werkt of je vak uitoefent met beide benen op de grond: elke dag valt er iets te verkennen, leren en ontdekken! We dagen je uit die kansen te zien én te pakken. En zo het beste uit jezelf en je carrière te halen.

Honderden vliegtuigen veilig de lucht in: daar speelt KLM Engineering & Maintenance een sleutelrol in. Wij onderhouden, checken en repareren onze eigen vliegtuigen, motoren en componenten én die van zo’n 200 klanten wereldwijd. Kom je werken bij E&M, dan stap je aan boord van een van de grootste, veelzijdigste technische bedrijven ter wereld.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van het werken bij KLM? We hopen je te ontmoeten op de baan bij de Tennis Career Day 2022!

Wat anderen ervan vinden

Ik vond het echt leuk dat je quality time had met de bedrijven die er waren.

Leuk om met een open houding met de aanwezige bedrijven te praten.

Een erg geslaagde dag! 

Waar?

Wij ontvangen je dit jaar weer graag op Tennispark De Delftse Hout. Nieuwe gravel banen, een professioneel horeca team en een groot sfeervol terras beloofd een uitstekende tennis- en diner ervaring.